По какво да познаете професионалистите Кърти, чисти, извозва

Когато хората си представят услугата Кърти, чисти и извозва, когато помислят за големите груби контейнери за строителни отпадъци, често си представят…

Пуфтящия чичо Киро.

Да, това е истината. Къртенето на стени и извозването на строителни отпадъци, казват си хората, е тежка, неприятна, мръсна работа. Такава, която по-изтънчени хора не биха вършили.

Затова след асоциацията „пуфтящ Чичо Киро“ в съзнанието на потребителите често изникват образите на хаос, прахоляк, разхвърляни машини за къртене на стени, изнервени работници, олелия и недоразумения.

От тази пълна с прах, пот и нерви асоциация пък извира следната мисъл: Ох, да почва това къртене и извозване, че да свършва бързо.

Тази мисъл пък създава припряност и необмислени действия. Потребителите наистина не искат да се занимават с нищо, приели са, че така или иначе врявата и хаосът ще задушат всяка рационалност и карат на максимата:

„Ще го мислим, като свърши екшъна, че сега е…“.

Ами ако тази представа за среща с фирма „Кърти, чисти, извозва“ е грешна?

 

На практика всичко зависи от професионализма

Да, мръсотия ще има. Да, шум и пушек ще се вдигат. Да, работници ще пуфтят и ще тропат. Обаче…

Основата на процеса „Къртене, чистене, извозване“ е планирането. Тази дейност си идва със собствен хаос. Ако и в главите на хората, които я извършват цари хаос обаче, нещата стават… сещате се.

Затова реално истинските професионалисти в областта са доста далеч от „чичо Киро“. И колкото и малко да са в България те, във Ваш интерес е да им се доверите, когато правите ремонт на дома и произвеждате купища строителни отпадъци.

 

А как ще познаете професионалистите „Кърти, чисти, извозва“?

Най-общо това са хора, които работят чисто, защото мисля  т чисто. Това са интелигентни българи, които са се захванали с тежък занаят и искат да го упражняват качествено.

За целта събират възможно най-много информация за обекта и предстоящата работа.

Например…

 

За къртенето

Много е важно да се прецени къртенето на стени, според материала, който ще се разбива. Така специалистите могат да предвидят обема работа, времетраенето на процеса, възможните усложнения.

Когато се кърти стара конструкция, може да се попадне на участъци с различна плътност. Съответно откъртваните парчета ще бъдат с различни форми и големини, а самото къртене ще изисква различни степени на натиск.

По тези причини, анализирайки предварително конкретната ситуация, професионалистите се подготвят със специфични инструменти, различен обем работна ръка, различни подходи на къртене, различни чували и контейнери за строителни отпадъци.

Тоест според информацията, която им дадете, те изготвят индивидуална оферта за къртене.

А ако обектът е голям и предстоящата работа е обемна, в повечето случаи от професионалните фирми за къртене

предварително пращат специалисти за оглед.

 

За извозването на отпадъци

Извозването на отпадъци след ремонт е специфична дейност. Строителните отпадъци са тежки, със специфични форми и размери, с характерен състав. Точно затова истинските професионалисти в бизнеса с извозване на отпадъци разпитват за отпадъка и атмосферата, в която той се е образувал.

Важно за тях е да знаят предварително например какво е причинило натрупването на отпадъци, колко е отпадъкът, дали е събран вече в чували или предстои да се събира, дали ще се ползват стълби при изнасянето на тежките чували със строителни отпадъци...

Също така професионалистите се грижат и за пространството и обстановката за изнасяне и товарене на отпадъците. Мислят за парко място пред сградата, грижат се за пространството за маневриране на контейнера за строителни отпадъци, предупреждават ви за вдигнати бариери, отключени врати, предупредени съседи.

 

График

Професионалистите са търсени хора. Често имат купища поръчки, които обработват едновременно. И планират прецизно графика си?

Затова не се ядосвайте, когато от избраната фирма за къртене и извозване на отпадъци ви отговорят, че имат планове и вече предвидени ангажименти за този ден и този час. Вие на хора, които никой не ги търси ли искате да разчитате или на такива, които имат много доверяващи им се клиенти?

Професионалистите ще изготвят специален график за къртене и извозване на строителни отпадъци, за да си осигурят достатъчно време. Това достатъчно време е важно за тях, защото те държат на изпипаната и чиста работа.

Оценете това по достойнство! И поръчайте извозване на отпадъци максимално рано – поне ден предварително.

 

Собствен сайт

Онлайн има разнообразни платформи за фирмени обяви. Там обаче е по-вероятно да попаднете на аматьори, решили просто да припечелят нещо. Обикновено с дребни поръчки.

И понеже са дребни, и цените често са… дребни. Ниски цени, които често гарантират ниско качество.

Сериозните фирми „Кърти, чисти, извозва“ гонят сериозни поръчки. Защото не искат просто да „припечелят нещо“, а да развиват печеливш бизнес.

Което става с модерен подход.

Затова всъщност собствениците на надеждните фирми за къртене, чистене и извозване на отпадъци са модерни, интелигентни и сериозни хора. Хора, които са взискателни към работата си и отворени към модерното.

По тази причина добре развитият и упорито поддържан сайт е сигнал, че собствениците мислят отвъд „носенето на тежки чували от точка А до точка Б“

Че мислят стратегически и в интерес на клиента.

Което създава обещание, че същинската работа по къртене, чистене и извозване ще бъде свършена професионално и гладко.

Защото всичко в крайна сметка опира до начина на мислене. Колкото и нещо да прилича на „просто пренасям едни неща от едно място на друго“...

Да де, обаче във Вашия имот и във Вашата напрегната ситуация какви хора и с каква нагласа искате да влязат?

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment