Боклук или отпадък? Вие решавате

Здравейте, знаете ли с какво сте задръстили килера, мазето, малката стаичка, „в която никой не влиза“.С боклуци или с отпадъци? Какво изхвърляме хората най-често – боклуци или отпадъци? И какво трябва да изхвърляме всъщност?

Да видим:

 


Имате „цял тон“ стари инструменти в гаража и мазето. Не поправяте нищо с тях.. От край време. Само се препъвате в тях, а когато искате да намерите нещо, което наистина Ви трябва. Тези стари инструменти боклук или отпадък са?

 

 

 

През годините сте накупили много дрехи. Купища дрехи. Повечето вече или са овехтели или са страшно демоде. Или и двете... И сте ги натъпкали в разнообразни шкафове и гардероби. Тези стари дрехи боклук или отпадък са? Или и двете? Кога са едното, кога са другото?

 

 

 

почистване на склад

Имате склад, пълен със стока. Голяма част от нея е толкова залежала, че не може да я продавате вече в този й вид. Имало е няколко наводнения в склада, амортизацията се е ускорила и си е казала своето. Още не сте правили инвентаризация. На момента вадите каквото е още годно и ви трябва веднага. Но това е малка част. По-голямата част от стоката е още в склада, събира мръсотия, започва да мирише лошо. Отпадък или боклук е?

 

стар автомобил пред блока боклук

Ръждясалата таратайка на съседа. Паркирана сякаш от векове. Загрозява и замърсява пейзажа, но никой не й обръща внимание. Боклук или отпадък е? И как от едното ще се превърне в другото?

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment