След пролетното почистване на дома, погледнете към планината

Месец Май почти мина, а с него и сезона на активното пролетно почистване. Каквото било било. Лятото е на прага на домовете ни.

Свършихте ли ремонта на дома? Да? А за почистване след ремонта сте се обърнали към специализирана фирма Кърти, чисти и извозва в София и сте отървали себе си и съседите си от мръсотията и строителните отпадъци.

Браво!

Така се прави!

А сега...

Погледнете към планината. Към Витоша. Към белите дробове на София.

Защото София и Витоша също са част от Вашия дом. Там се разхождате с децата, приятелите, близките. Там трупате спомени за незабравими летни излети. Там се отдавате доволно на разходки, катерене, колоездене.
Там... дишате! Цялостно! Дълбоко с пълни гърди и освободено от тревоги съзнание.

Дори един ден на Витоша е пречистващ, нали? И топлото, раззеленено лято предвещава много разходки в планината.

За да са максимално свежи тези разходки обаче, е хубаво да пренесете част от енергията за пролетно почистване и там – в планината, на Витоша

Пренесете част от енергията си за запазване на белите дробове на София

През пролетта и лятото пазете чистота в околната среда, както го правите в дома си.
Имате и много добри примери за това

Сега ще ви вдъхновим с един...

Пролетно почистване на Витоша

На 12 и 13 май хижа Червената шапчица и туристическо дружество Ойларипи организираха пролетно почистване на природен парк Витоша.

По време на почистването бяха открити значително количество боклуци, изхвърлени и изоставени в планината, без никакво чувство на отговорност към околната среда. Явно доста хора в България все още смятат, че в природните паркове можеш да правиш каквото си искаш, без да се интересуваш от последствията.

За щастие почистването на Витоша през май, организирано от хижа Червената шапчица, показва, че има и отговорни хора. Хора, които милият за природата, чистотата и планината.

Доброволците в тази чиста мисия се концентрираха върху особено замърсени места в природния парк, където се натъкнаха на какви ли не боклуци – изхвърлени легла, стари шкафове, дивани, парчета от стари мебели, покривни платна, автомобилни гуми и какви ли още не строителни и битови отпадъци.

Хипо-3 подкрепихме почистването на Витоша като осигурихме транспортирането на отпадъците.
Тъй като се ангажирахме дълбоко с темата, ще продължаваме да участваме в такива акции и искаме да насочим вниманието на хората към чистотата.

Бъдете по-отговорни към околната среда. Вместо да правите боклуци, които после да трябва да се чистят, след като са нанесли щети, концентрирайте се върху отпадъците. При почистване на дома, винаги изхвърляйте непотребното по интелигентен начин и на предназначените за това места. Не създавайте боклук, а само отпадъци, които ще бъдат събрани, извозени, сортирани и изхвърлени както трябва.

А ако извършвате тежка строителна дейност, ако правите сериозен ремонт, ако трупате грамадни количества стари вещи и строителни отпадъци, свържете се с фирма за извозване на боклук Хипо-3.

Ще организираме цялостното почистване след ремонт, ще Ви помогнем да се отървете от отпадъците и ще предпазим околната среда, преди да се случи непоправимо замърсяване. Също ще Ви съдействаме за водене на отчетност за отпадъците

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment