Пролетно почистване и изхвърляне на стари мебели

Чакахме я, чакахме я, пролетта дойде. Най-сетне. Да се надяваме, че вече няма лошо време, няма студ, няма да се барикадираме по цели уикенди в апартаментите си.

Минава и Великден и вече – еее...

Пей сърце! Пролет цъфна.

Е, да си кажем честно, все в някой момент ще трябва да се позамислим за едно хубаво пролетно почистване.

Добре, добре... хайде... да мине Великден само.

Ама да не се направите на забравили после.

Пролетното почистване си е нещо хубаво. Освежавате дома, освобождавате се от някои вехтории, обединявате семейството около обща цел – чистотата вкъщи.

И най-вече – покрай пролетното почистване ще имате повод да се отървете от онова старо, забравено и съвсем раздрънкано пиано, дето иначе е „семейна реликва“ нали, да кажете на половинката да си подреди нещата, че и да ги ревизира, да махнете най-после оная грозна стара мебел, дето уж подарък, ама вече ви дразни много.

А, като казахме мебел, всъщност пролетта е чудно време да изхвърлите някои стари мебели и да освободите пространство вкъщи.

Ей така, за да посрещнете хубавото време нашироко.

Та, заемете се със задачата пролетно почистване сериозно и ще видите колко ще ви е хубаво. Цъфнало някак си!

Как?

Единият вариант е да съберете старите си мебели, да се обадите на приятели за помощ и да започнете изнасянето им от жилището. Ще трябва да ги извозите до сметище, където да ги изхвърлите. Че да не правим сега мизерии, нали?

Друго? Да не ангажирате приятелите.

Чичо Google!

Изписвате „изхвърляне на стари мебели в София“ в търсачката и преглеждате резултатите за фирми за извозване на отпадъци.

Стойте! Вече сте на правилното място.Хипо-3 ще натовари и извози старите ви мебели до оторизирано сметище за нула време. Ще сортираме отпадъка, за да го обработим ефективно и да видим какво става за рециклиране.


Какво да направите?

Обедете се или ни пишете

• Споделете честно колко обем отпадък трябва да съберем натоварим и извозим

• Предупредете съседите за предстоящото мероприятие – особено ако освен стари мебели искате да извозим и строителни отпадъци след ремонт

• Поръчайте контейнер за отпадъци навреме – поне ден предварително

• Бъдете честни с нас за условията – има ли асансьор, колко е отпадъкът, има ли място за контейнера...

Щом съберем отпадъка, правим разбор, сортираме и го транспортираме до правилното място. Така се контролира обемът на отпадъците в депата и се предотвратява натрупването на боклук в околната среда.

И понеже не сме просто „спецове по кърти, чисти и извозва“, а сериозна фирма за почистване в София, предварително всичко е ясно и уточнено:

Цена за извозване на отпадъка
• Големина и вместимост на контейнерите за отпадъци

• Ресурс за съответните хамалски услуги

• График за събиране и извозване на отпадъка

• Престой на контейнера – в нашите цени за извозване на отпадъци с контейнер влизат 5 дни престой на контейнера, за да осигурим плавно, прецизно и чисто изнасяне на отпадъка

• Изяснена възможност за доставка и прибиране на над 2 контейнера наведнъж

Просто се свържете с Хипо-3 и ще решим казуса „изхвърляне и извозване на обемни, стари мебели в София“ за нула време, чисто и културно. Ако ще използвате пролетта за ремонт на дома, можем да Ви помогнем и с регулярно изнасяне и извозване на строителни отпадъци.

Свържете се с нас и решете проблема с отпадъците и старите мебели културно. Нали не искате да видите как някой „братчед“ ги разглобява пред блока и прави боклук, преди да бъдат извозени?

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment