Скоро идва време за инициативност, ремонти, пролетно почистване. Как ще се справите с мръсотията и отпадъците обаче?

Въпреки упорито задържалото се снежно време, пролетта наближава всеки ден. Скоро идва Април, после Май... И ето че отново ще стане време за повече инициативност.

Ще дойде време за ремонт на дома, за къртене, за преправяне, за пребоядисване...

И за периодично изхвърляне на разнообразни количества строителни отпадъци и стари вещи.

Това сега може да ви прилича на предстоящ малък ад. Колкото и да ви привличат пролетта и лятото, мислите например за тежък, мръсен и шумен ремонт на баня, непрекъснато къртене и цапане, натрупващи се количества строителни отпадъци, най-вероятно ви изморяват още преди да сте започнали.

Но не сте сами. Хипо-3 може да помогне с къртене, почистване, извозване на отпадъците. Освен това можем да ви дадем достатъчно детайлна информация за изхвърлянето на строителни отпадъци с контейнери, за да си представите какво Ви очаква съвсем ясно.

Ще ви помогнем с пределно изчистен план за почистването на терена и извозването на строителни отпадъци, който да разсее прашната мъгла на объркването.

Сега ще ви кажем някои основни неща за поръчката на контейнер за отпадъци.


Какъв контейнер за отпадъци е необходим във Вашия случай?

Когато се свържете Хипо-3 за поръчка на извозване на отпадъци с контейнер, ще ви разпитаме за терена, за вида и количеството отпадък, за конкретните условия в обстановката.
Това е важно, за да установим контейнер за отпадъци с какъв размер би бил най-подходящ във Вашия случай

По принцип за извозване на строителни отпадъци след ремонт – натрошен камък, натрошени тухли, стари плочки, бетон, цимент, строителни материали – подходящ би бил контейнер тип лодка с необходимия размер.

Хипо-3 разполага с 2 размера контейнери:

• 4-кубиков контейнер за отпадъци – това е стандартен размер контейнер за отпадъци и е подходящ за извозване на боклук след сравнително лек ремонт. Например след ремонт на баня, или основно освежаване на жилището. Отпадъкът най-често е съставен от непотребни парчета от тухли, стари керемиди, натрошени плочки, строителни смеси и други.

7-кубиков контейнер за отпадъци –контейнери за отпадъци с този размер служат за извозване на боклук с по-големи мащаби. Това са по-едри, по-специфични, по-тежки и в по-голямо количество отпадъци, резултат от по-сериозен ремонт и по-мащабна строителна дейност. С такива контейнери за отпадъци обикновено се извозват стари мебели, врати, шкафове, големи количества керемиди, греди, дъски...

Как да направите правилна поръчка на контейнер за отпадъци?

Сред най-важните условия за ефективна поръчка на контейнер за отпадъци е честно да споделите Вашата ситуация. Хипо-3 не сме просто доставчици на контейнери за отпадъци. Ние сме професионалисти, на които може да разчитате за цялостно планиране на почистването и извозването на отпадъците.

Само че, за да планираме ни трябва информация.

Затова е много важно, още когато ни се обадите, да споделите честно какъв е теренът, на който ще става къртенето, събирането, изнасянето и товаренето на отпадъците.

Подгответе обстановката навреме, осигурете терен за ефективна работа, предупредете съседите. Поръчайте контейнера за отпадъци ден предварително и се подгответе да ни посрещнете. Имайте предвид, че големите контейнери за извозване на строителни отпадъци предполагат по-сложно маневриране.

Запознайте се с основните параметри и условия при поръчка на контейнер за извозване на строителни отпадъци.

Също, преди да направите своята поръчка на контейнер, може да се запознаете с отговорите ни на някои основни потребителски въпроси за извозването на отпадъци.

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment