Гъвкави решения за приключване с мръсотията и отпадъците покрай ремонта

Провеждате тежък и продължителен ремонт. Ясно е, че се натрупват големи количества строителни отпадъци.
Какво предполага това?

Много неща. Но едно от критична важност. Трябва да изхвърляте определени количества отпадъци периодично. И то в интервали, които изнасят на Вас. Които са съобразени с ремонтната дейност и с личните Ви предпочитания.

Извозването на отпадъци от Общината е вариант, който често се препоръчва на хора, имащи спешна нужда от отърваване от огромно количество боклук. Само че ще трябва да съберете сами отпадъците си, да ги сложите в чували и да се съобразите с графика за извозване на отпадъци от Общината.

Нямате такава възможност? Отпадъците са много, тежки и трябва да се разкарват постоянно и на по-малки количества, защото пречат. Искате Вие да казвате кога ще се махат определени строителни материали от дома Ви или от друг почистван обект, а някой друг да го прави периодично и професионално.
Иначе рискувате в бързината и хаоса покрай ремонта да изхвърлите нещо не където трябва и да имате излишни ядове.

Рискувате също и да се лутате и да увредите лично имущество в опитите си да извозите бързо определено количество строителни отпадъци, което Ви се мота в краката и пречи.

Ако решите сами да извозите строителните отпадъци, трябва да разберете къде точно е сметището на София и да организирате натоварването, разделянето, транспортирането и разтоварването на материалите.

Трябва и да се занимавате с уреждане на парко място за контейнер за отпадъци.
И всичко това, докато правите тежък ремонт.

По време на тежък и продължителен ремонт може да се наложи да извозвате на отпадъци на 2 или дори на 3 пъти.

Проблем може да се окаже и ако ви потрябва да изхвърлите на няколко пъти по-малки количества отпадъци и да направите няколко доставки на допълнителни строителни материали в хода на ремонта.

Доверете се на Хипо-3 и получавате повече гъвкавост.

Предлагаме извозване на разнообразни количества строителни отпадъци, а сроковете за извозване се договарят индивидуално с всеки клиент.

Определя се индивидуален график за извозване на отпадъци

• Определя се количеството отпадък, който ще бъде извозен.

• Определят се подходящата вместимост и вид контейнерите, с които отпадъците ще бъдат извозвани.

• Хипо-3 организира цялата дейност по уреждане на тротоарно право за контейнер, събиране и натоварване на отпадъците, почистване на обекта, извозване на боклука с подходящ контейнер до оторизирано сметище около София.

• Хипо-3 предлага краткосрочни и дългосрочни договори, както и услуги по почистване на дворове, мазета, тавани, складови помещения, търговски площи...

Приключвате с тежък и продължителен ремонт? Свържете се с Хипо-3 и приключете и с мръсотията и боклука.

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment