Ремонтирате вкъщи, та пушек се вдига! А почистването после?

Когато правят ремонт у дома, много хора допускат една и съща грешка: мислят изключително и само за чисто ремонтната част от мероприятието. Да се ремонтира всичко и да им са маха от главата този ангажимент.

Разбираемо.

Особено ако става дума за къртене и ремонт на баня.

Всеки ремонт на баня трябва да приключи максимално бързо. Избирате плочки за банята, намирате майстор и се почва...

Първо с къртене в банята!

И като си представите, след време, как това къртене на баня натрупва мръсотия, която сякаш попива в целия ви дом, се сещате и за почистване на дома след ремонта.

Ама, ей така – на юруш. Защото искате работата да се свърши бързо и да забравите. Особено ако освен на банята, после ще правите ремонт и на стаи в дома. Искате бързо къртене в целия апартамент! За вчера, ако може.

И тогава може да попаднете в капан!

Понеже искате всичко да стане бързо, се обръщате към майстора да Ви направи оферта за къртене, чистене и извозване.

Той потрива ръце и
Ви реже главата с цената!

На практика, особено ако майсторът не е достатъчно съвестен, няма да работи чисто, а след това ще Ви изненада с цената за почистване и извозване!

И още нещо важно...

Понеже много майстори не са професионалисти, а просто „баш майстори“, нямат необходимите опит и познания в тази сфера, може да... изчистят, ама по мръсен начин! Сещате ли се...

Да стане една патърдия с къртенето, чистенето и извозването на строителни отпадъци от дома Ви, та знае ли се...

Накрая ще платите много, а ще получите допълнителни нерви – и допълнителна мръсотия. А за финал може и да влезете в приказката „на вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата“. Обаче да сте един изтормозен вълк, с удебелен врат, но изтънял портфейл и потънал в прах и мръсотия.


Алтернативата?

Алтернативата е чистотата! Да се работи чисто, но и да се мисли чисто.
За да започнете на чисто, след ремонта!


Как точно да стане?

Най-общо с добър план! Направен от професионалисти! От професионалисти, които разполагат с необходимите знания, опит и техника.

И работят ударно и чисто!

Как да ги познаете?

Като цяло професионалистите в областта къртене, чистене и извозване:

Правят предварителен оглед на обекта

• Разпитват подробно за естеството на произведения отпадък, за Вашите желания и планове

• Предварително Ви разясняват колко ще струват къртенето, почистването и извозването на строителните отпадъци – а също и графика и срока за изпълнение

Уточняват в детайли как да се подходи със специфичните отпадъци, с труднодостъпните места и с деликатните участъци

Разполагат със собствени инструменти и специализирана техника за къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци

Работят бързо, стегнато и в подходящ отрязък от деня – за да Ви е удобно и да не се тормозят комшиите.

• След приключване на къртачната дейност, почистват обекта от всякакви строителни отпадъци, които пакетират в специализирани чували, товарят в специализирани контейнери и извозват до специализирано сметище.

Съобразяват време за почистване на общи части и внимателно изнасяне на едрогабаритни отпадъци

Има ли такива майстори и хамали?

Сигурно! Но има и такива фирми – специализирани фирми за къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци! Обърнете се към тях - особено ако майсторът, с който сте общували досега, нещо започва да Ви съмнява.

Хипо-3 е такава фирма. Занимаваме се основно с тази дейност и я познаваме до най-дребните детайли. Още с предварителния разговор , ще си изградите картинка за това какво точно ще се случи. И то изчистена картинка. А след нашия обстоен оглед на обекта, нещата ще бъдат пределно ясни.
Защото сме опитни, обичаме да работим чисто.

И държим всичко да е...

Измислено изчистено!

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment