„Отзадръствайте” Вашите складови помещения навреме

За да не се превръщат те в сметища.

Много малки и големи бизнеси периодично се нуждаят от преподреждане и почистване на складовите си помещения. Често това се превръща в досадна, трудоемка и отнемаща време операция, което е причина да се пристъпва към нея сравнително рядко. Така, както вкъщи трупаме вещи в мазето – потребни и не толкова -, така често се получава и в складовите помещения.

„Заскладяваме“ стока след стока и когато някаква част от нея се задържи по-дълго време и се „залежи“, рядко уцелваме точния момент да се освободим от нея. И това е нормално – всеки собственик на бизнес е съсредоточен в планирането на големите неща, а почистването и извозването на боклука е нещо, за което мислим чак след като започне много да ни пречи. И да ни струва скъпо...

Необръщането на достатъчно внимание на своевременното подреждане и почистване на складовите площи бързо води до дискомфорт, защото:

По-старите стоки се затрупват от по-нови и стават все по-трудно откриваеми и... непродаваеми. На всеки се е случвало, когато иска да купи нещо, да получи отговор: “Абе води ни се една бройка (или няколко), ама не можеме да я намерим“.

• Идва момент, когато мястото свършва, задръстваме се със стари, залежали стоки и няма къде да настаним новите.

Задръстването води до липса на ред, това дразни, отнема ценно време и може да доведе до буксуване на много други процеси в дейността на фирмата.

Много собственици на складови помещения в един момент се оказват притежатели на сериозен обем боклуци, с които не знаят как да постъпят.

Това може да се случи по различни причини:

• Част от стоката може да стане негодна поради грешка в производството, счупване, наводняване или повреждане по друг начин, което налага нейното бракуване

• Стоката може да залежи в склада и да стане непродаваема, защото е остаряла и не се търси вече или е изтекъл срокът на годност

• Случва се да съхранявате излезли от употреба машини или инвентар с надеждата, че може пак да Ви потрябват или че ще можете да ги продадете

Не дръжте такива неща дълго. По-скъпо е отколкото можете да си представите.

В такива ситуации много могат да помогнат услугите на лицензираните фирми за събиране и извозване на промишлени отпадъци. Те не само ще Ви освободят от бракуваната стока или инвентар, като ги съберат, натоварят в контейнери за боклук и извозят, но и ще се погрижат за тяхното по-нататъшно рециклиране. Използването на такъв вид услуги показва интелигентно и отговорно отношение към цялостния цикъл на всяка една дейност.

„Отзадръствайте“ складовите си помещения периодично, за да се радвате на реда и гладкото протичане на складовите дейности.
Използвайте услугите на Хипо-3 за събиране и извозване на отпадъци от Вашия склад и се съсредоточете повече в същинската си дейност. Прехвърлете тази трудоемка и не толкова приятна задача в ръцете на професионалистите.

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment