Ремонт на дома, с поглед към слънчевото настроение на лятото

Практичните хора използват пролетта за ремонт на жилището. Всичко в дома, което „вече издиша” се подменя ударно през зимата. 1-2 седмици домашен хаос и в жилището разцъфва за нов живот.

Мъдрите хора обаче добавят още една щриха към планирането на пролетния ремонт.

Добавят...

Вдъхване на лятно настроение в интериора на дома.

Ами да. Практично е! Така и така пролетните месеци ще минат в ремонтиране, разправии с майстори, пролетно почистване, организиране на периодично изхвърляне на строителни отпадъци. Лятото е периодът на наслада от резултата от основния ремонт на дома.

Затова съветваме ви да направите Вашия пролетен ремонт със стратегически насочен поглед – с поглед, насочен към слънчевото настроение на лятото.

Ето и няколко съвета за ремонт на дома, така че той да стане топъл домакин на лятото:

• Започваме с по-общ съвет: каквото и да правите, придържайте се към морското излъчване на интериора. Декорирайте дома си с магията на морската атмосфера. Колкото и освежаваща, полезна и пречистваща да е ваканцията в планината, морето винаги ще бъде магнит и епицентър на лятното настроение. Затова заложете на морски декор на дома. Светло сини нюанси, камъчета, бели акценти...

Морският декор е особено подходящ, когато планирате ремонт на баня. Защото тъкмо там можете да се потапяте – метафорично и буквално – в уелнес блаженство, характерно за освежаването на духа през лятото. Изкъртете старите плочки в банята, заложете на морско сини нюанси, омекотете визията с бял фаянс. Подходящ е също...

Тропическият декор на банята – зеленината в банята кани лятното настроение и ни свързва с природата

Потопете се в усещане за море – заложете на цялостна морска декорация на дома, като украсите отделните помещения и подходящите места с миди, корали, рапани, морски пясък. Заложете на пясъчен декор като например напълните някои вази с пясък и ги декорирате с миди.

Боядисайте с цветовете на лятото – това са всички пастелни нюанси, съчетани с коралово, тюркоазено, тревисто зелено, светлосиньо, лазурно.

Почистете дома из основи

Последният съвет е финалният щрих на лятното „преобличане” на дома – без който често всичко отива на вятъра. Повечето светлина през лятото подчертава слънчевото настроение на дома, след оживителен основен ремонт, но също може и да фокусира вниманието върху несъвършенствата и мръсотията.
Затова погрижете се за почистване и изхвърляне на отпадъците след ремонта на дома. Така ще посрещнете лятото в жилището си и то ще остане дори и през есента и зимата.

Нищо повече...

Общините дебнат за нерегламентирано изхвърляне на отпадъците – в каквото се превръща необмисленото и непланираното предварително изхвърляне на отпадъци след ремонт на дома. Всички знаят, че пролетта е предпочитано време за домашен ремонт, затова по това време на годината се следи зорко за изхвърляне край контейнерите за боклук на стари дограми, различни вещества и смески, непотребни мебели, бои, строителни материали, едрогабаритни отпадъци.

Безотговорното изхвърляне на отпадъци след ремонт замърсява околната среда, представлява неприятна гледка, допринася за хаотичното смесване на боклука, което затруднява извозването и поврежда специализираните контейнери за извозване на боклук.

Особен проблем представлява изхвърлянето на тежки и с агресивен състав строителни отпадъци в по-малките и крехки контейнери тип бобър – които, намирайки се в междублоковите пространства, са чест обект на „атаката на ремонтиращите”.
Заради тези проблеми с изхвърлянето на отпадъци след ремонт, общините в България предвиждат солени глоби за нарушителите. Глобите могат да достигнат до около 1000 лева за физически лица и до около 4000 лева за фирми. Сумите се разглеждат всяка година, с цел да се сплашат нарушителите.

Спестете си разходи и главоболия. Постъпете отговорно към съседите и околната среда. Планирайте изхвърлянето на отпадъци след ремонт предварително. Обърнете се към фирма за извозване на строителни отпадъци Хипо 3. Възползвайте се от нашата специална оферта за извозване на отпадъци „Почисти и спечели”.

Специална оферта за изхвърляне на отпадъци след домашен ремонт!

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment