Промоция: След ремонта – започнете на чисто


Изхвърлете тежестта на ремонта

Идва пролетта. След това лятото. След него есента. И хоп, пак не сте стигнали до освежаването на жилището, за което говорите от кога? От миналата година? От по-миналата? От по-по-миналата?

Ама не ви се почва... То няма да е къртене, мръсотия, отпадъци.. Страшна работа. Най Ви отблъскват 2 неща:

  • Отпадъците, които ще се разпръснат навсякъде в дома ви
  • Парите, които трябва да пръснете покрай един смислен основен ремонт на дома

И... не ви се почва...

Даже не ви се мисли.

Как ще ги изхвърляте тези отпадъци? Как ще живеете в тая мръсотия и в тоя хаос около ремонта? А времето се стопля. Искате да похарчите парите си за друго. Хубави нови дрешки, заведения, може би няколко кратки пътешествия с приятели. Не искате да дишате прахта на ремонта и след неговия край.

Хипо 3 Ви дава възможност да изхвърлите напълно тежестта на мащабния ремонт на дома. Времето се затопля и не бива да изпускате момента. Направете дълго отлагания ремонт, а за боклука Хипо-3 ЕООД Ви предлага следното:

Правите ремонта, поръчвате ни извозване на отпадъците и се възползвате от нашата

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА!

Взимате БЕЗПЛАТНО билет от Националната лотария. И получавате шанс за печалба, с която да отпразнувате края на ремонта.

След ремонта, започнете на чисто!

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment