Как и къде се изхвърлят строителни отпадъци

Как да изхвърлиш бързо и лесно строителните отпадъци след ремонт? Отговорът е сравнително лесен: трябва да вземеш контейнер за строителни отпадъци под наем. Защо? Не можеш ли просто да изхвърлиш излишните строителни материали в кофата за боклук пред блока?

Не!

Първо, защото това е доста безотговорно поведение. Замърсяваш околната среда, пречиш на съседите, дразниш всички живущи наоколо. И какво от това? Ами, нямаш право. Не притежаваш междублоковото пространство, нито тротоара, нито градинката пред блока. Не притежаваш и кофата за боклук, която доста често е тип бобър и съответно се поврежда значително от често изхвърляне на тежки строителни материали в нея.

Второ, защото може да отнесеш глоба за неправомерно изхвърляне на строителни отпадъци.

От друга страна, доста хора, правили мащабен ремонт на жилището си, се оплакват, че от общината срещу заплащане им осигуряват контейнер за строителни отпадъци, но често казват, че изхвърлянето трябва да стане за 1 ден, който да бъде предварително уговорен. Една от изтъкваните причини за това изискване е, че контейнерите за боклук или се крадат, или се експлоатират от други хора – съседи от блока, минаващи до кофата за отпадъци, вандали...

Казус!

По време на ремонт – особено по-мащабен – отпадъци се генерират постоянно в течение на времето. Не можеш просто веднъж да вземеш контейнери за строителни отпадъци под наем и всичко да приключи.

По време на ремонт, ще генерирате отпадъци постоянно и равномерно в продължение на може би седмица. А може и няколко седмици! Освен това, за да протича гладко работния процес, Ви трябват редовни почиствания на терена. Трябва Ви фронт за ефективна работа по ремонта. А строителните отпадъци, освен че пречат, са трудни за изхвърляне – замърсяват повече, тежки са, изискват използване на специални чували за отпадъци, а понякога и на специализиране техника трябва да се извозват до определено сметище...

Как ще се справите сами???

Представяте ли си какво мазало ще стане, ако рушите огнище, бутате стени, къртите мазилка, сменяте подова настилка, без да сте обезпечили процеса по извозване на отпадъците? И отново – помнете евентуалната глоба!

Решението?

Наем на контейнер за строителни отпадъци от лицензирана фирма – Хипо 3. Това ще Ви осигури точната регулярност в изхвърлянето на строителни отпадъци и ще Ви спести ред главоболия.

Хипо 3 предлага абонамент за регулярно извозване на отпадъци със специализирани строителни контейнери. От фирмата може да вземете контейнери под наем, както и специализирана техника за извозване на строителни отпадъци. А за да се впише в темпа на Вашия ремонт и в спецификата на Вашите желания, Хипо 3 работи със следните допълнителни екстри:

Ако поръчате над 4 контейнера за строителни отпадъци, получавате отстъпка. Това облекчава усилията и разходите около мащабен ремонт.

Ако строителните отпадъци са в голям обем, цените за извозване се договарят допълнително и получавате специална оферта

• Фирмата може да извози бързо по-големи обеми строителни отпадъци, защото има възможност за бърза доставка и прибиране на над 2 контейнера наведнъж

Освен, че Ви освобождаваме фронта за работа, помагаме и в част от работата. След къртене, предлагаме почистване на натрошените тухли и керемиди, натрошените стъкла, дървесните отпадъци... И то БЕЗПЛАТНО!

Предлагаме както краткосрочни, така и дългосрочни договори за извозване на строителни отпадъци в София. С Хипо 3 можете да се свържете и за еднократно извозване на отпадъци, в случай че ремонтът е по-скромен.

Просто се поръчайте извозване на строителни отпадъци, ще изготвим специална оферта за абонамент за извозване на строителни отпадъци, ще съставим график и ще съдействаме за изготвяна на документ за пред Столична община.

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment