Save the Planet 2016

Седмото издание на международните специализирани изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране за Югоизточна Европа, организирани от Виа Експо, ще се проведе от 5 до 7 април 2016 г. в София.

Кръговата икономика отново ще бъде във фокуса на събитието, в рамките на което по традиция ще бъдат представени най-актуалните решения в областта на управлението на отпадъците. Сред изложителите ще бъдат водещи български и чуждестранни фирми, ангажирани в сфери като: третиране, събиране, транспорт, оползотворяване, рециклиране и депониране на отпадъци. За седма поредна година Австрия ще бъде партньор на форума и ще се представи с колективен Австрийски павилион.

От Виа Експо очакват и следващото издание на международното изложение Save the Planet и паралелната конференция да привлече множество посетители от страната и чужбина – инвеститори, еколози, браншови асоциации, представители на общините и държавна администрация, оператори на депа, ръководители на фирми от секторите: управление на отпадъци, рециклиране, екология, строителство, селско стопанство, опаковъчна, хранително-вкусова промишленост и др.

"През 2015 г. изложбеният форум се отличи със силно международно присъствие - 71% от участниците бяха от чужбина: Австрия, Гърция, Германия, Дания, Италия, Полша, Словакия, Холандия, Чешка република и Швейцария. За първи път на Save the Planet имаше италианско групово участие. Сред акцентите в конферентната програма бяха темите кръгова икономика, рециклиране и оползотворяване на строителни и пластмасови отпадъци", припомнят организаторите.
Източник: Виа Експо - See more at: http://ecology-bulgaria.com/article/1918-save-the-planet-2016#sthash.tmn2drnV.dpuf

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment