Къща от строителни отпадъци :)

Британска двойка, живееща в предградие на Херефорд, Великобритания, си е построила сама компактна двуетажна къща от строителни отпадъци, защото й омръзнало да плаща високи наеми, съобщи в."Дейли мейл". Общата стойност на проекта е 1000 британски лири или 1500 долара.

Продават къщи от слама във Великобритания

Благодарение на рационалното използване на пространството 29-годишният архитект Кристиан Монтез и 28-годишната интериорна дизайнерка Кира Поуел са събрали в жилище с размери 4 на 2 метра няколко стаи: спалня, кухня, кабинет и зона за почивка.

Англичаните сами са сглобили конструкция от дървени панели, а от остатъците са си направили някои детайли от интериора и мебели. Те са монтирали стъклена врата, за да увеличат визуално жилищното пространство. Подаръци и ненужни вещи от приятели и роднини са им осигурили украсата и останалите мебели.

Как ще изглежда караваната на бъдещето?

Домът е висок три метра и е разположен във ферма в предградие на Херефорд, принадлежаща на майката на Поуел.

Въпреки че двойката е доволна от резултатите от работата си, твърдо е решила да събере пари за ново жилище в престижния район. По думите на Монтез, цените на къща с две спални в предградието на Херефорд започват от 190 000 лири или 285 000 долара.

 

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук

No Comments Yet.

Leave a comment