Условия за извозване на строителни отпадъци

Какво включва услугата извозване на отпадъци с контейнер?
По време на строителство и ремонт се натрупват много и най-различни отпадъци. Всички строителни отпадъци трябва да се изхвърлят в подходящи контейнери и да се извозят безопасно до подходящи сметища.
Няма нужда да се притеснявате какво ще правите с натрупания по време на ремонт боклук. Изхвърлянето на образувалите се строителни отпадъци е специализирана дейност и предполага използване на специализирани контейнери за боклук.
Целият изпълним комплекс от работа по извозване на отпадъци с контейнер в София се извършва от специализирани фирми в уговорен ден и час. Те ще осигурят необходимите контейнери за боклук и ще извозят отпадъците ви до подходящото сметище в София.
Ето някои основни неща, които трябва да знаете за извозването на отпадъци с контейнер:
1. Заявката обикновено се прави ден предварително. Уточняват се какъв обем боклук трябва да бъде извозен и необходимите големини на контейнерите.

2. Запазва се място за контейнер за отпадъци.

3. Контейнерът за отпадъци заема място за около една кола, като е нужно допълнително място за маневриране и товарене на боклука. Значи общо трябва да се предвиди място за прекарване на контейнер за отпадъци от 2 коли

4. Отпадъкът може да е смесен. Не е необходимо да се сортира.

Как най-общо протича процедурата по извозване на отпадъци с контейнер?
1. Контейнерът се доближава възможно най-близо до мястото за натоварване на отпадъците

2. За облекчение при товарене, контейнерът често се поставя на земята

3. Отваря се широко вратата на контейнера, за да се позволи отпадъците да се натоварят максимално бързо и лесно

4. Често самият контейнер за боклук е снабден с товаро-разтоварни механизми

5. След като отпадъците са натоварени в контейнерите, се откарват до оторизирано сметище. Понякога в изпълнимия комплекс от работата по извозване на отпадъци, освен събиране, товарене, извозване и разтоварване на отпадъците, се включват и тяхното обезвреждане и преработка.

Стандартната вместимост на повечето контейнери за отпадъци е 4 или 7 кубика, а почистване и извозване на отпадъци могат да се извършат от дворове, мазета, тавани, гаражи, складове, строителни площадки – изобщо от място, посочено от клиента.
Цените за извозване на отпадъци с контейнер се определят от 4 основни фактора:
• Вместимост на заявените контейнери за боклук

• Доставка на контейнерите

• Време на престой на всеки контейнер

• Такса смет

Повечето фирми за извозване на боклук с контейнери правят отстъпки от цената, според обема работа.
Свържете се с Хипо-3 ЕООД и разгледайте нашите оферти за извозване на отпадъци в София!

За Хипо-3 ЕООД

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци за София и Бургас. От нас може да наемете контейнери (4 куб. и 7 куб.) и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Фирмата разполага с багер, който може да наемете. Свържете се нас на телефони: 0878 88 43 92 и 0878 55 24 12. Може и да ни пишете на: hipo3.trans@gmail.com или през формата за контакти тук